Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
3
4
9
3
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


HARDI Mercury

HARDI Mercury
Hardi Mercury
 • Hardi szőlészeti permetezőgépek - egyedülálló sokoldalúság

  A permetezőgépeknek ez a sorozata bármilyen kompromisszum nélkül képes permetezni a szőlő ültetvények bármilyen típusában és termesztési rendszerében. Bármik is legyenek az Ön igényei, az alacsony növésű, fiatal szőlőktől kezdve a kifejlett ültetvényekig bezárólag, a HARDI-nak ez a termékskálája garantáltan megfelel az Ön összes elvárásának. Például vegyük a szabályozható ventilátort a 2-fokozatú hajtóművével, amely a szabályozott és változtatható légáram és légsebesség legszélesebb skáláját képes biztosítani.

  Hardi Mercury permetezőgép

  A Hardi Mercury permetezőgép a legmodernebb permetezési technológia alkalmazásával készült. Az összes ködképző permetezőgép zászlóshajója.
  Beépített biztonság: A MERCURY feltöltése a talajon állva, könnyen és gyorsan végezhető a vegyszerbekeverővel. A permetlé tartályhoz szükség esetén az erős és biztonságos, felcsukható fellépő segítségével lehet hozzáférni.

  Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

  Levegőrendszerek a bőség zavarával: SF 65 – 65.000, m3/h, vagy SF85 – 85.000 m3/h, vagy XF90 – 90.000, m3/h a hozzá illeszkedő erősített, 2-fokozatú HARDI hajtóművel, valamint az opciós DUO, JET terelőlemezekkel, vagy a V terelőlemezzel.
  Az Ön összes permetezéssel kapcsolatos igényének megfelelő szivattyúk a kicsitől nagy a térfogatáramig minden gyümölcsösbe: 363/7 -140 l/min -20 bar, vagy 363/10, 194 l/min -15 bar, vagy 463/10 263 l/min -15 bar.
 • Cikkszám
  986169
Webáruház készítés