Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
3
7
8
6
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Zetor Crystal

Zetor Crystal
A nagy, akár 171 lóerős maximális teljesítménnyel rendelkező hathengeres motorok lehetővé teszik a traktor maximális kihasználását. Minden CRYSTAL traktormotor a 24 szelepes, Common Rail befecskendezéssel felszerelt négyütemű hathengeres dízelmotorok bevált koncepcióján alapul.
  • A CRYSTAL új generációja gazdaságos ECO 40 sebességváltóval és az előző modellhez képest jelentősen javított váltószerkezettel van felszerelve.
    A modernizált gépet gazdaságos DEUTZ TCD 6.1 hathengeres motorral szerelték fel. a legújabb EU Stage V emissziós szabvány szerint akár 171 LE maximális teljesítménnyel.A vásárlók azonban a legtöbb változtatást az utastérben találják majd meg. A traktor új vezérlővel van felszerelve a lámpák és jelzőlámpák vezérlésére, valamint LED-csomaggal rendelkezik, 4 tetőlámpával (8 kérésre) és 2 keresővel. További újítások közé tartozik az új műanyag technológia és a teljesen új légkondicionáló és fűtési rendszer. Végül, de nem utolsósorban, a felhasználók értékelni fogják a rakodó jobb rálátását az új tetőnek és napfénytetőnek köszönhetően.
  • Cikkszám
    845110
Webáruház készítés