Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
4
5
2
2
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Namyslo SPREAD P

ÚJ
Namyslo SPREAD P
Namyslo SPREAD P
 • Termékleírás

  Namyslo Spread P
  Ezt az eszközt nagyon pontos szórásra használják
  a bevetett anyag szemcseméretétől függetlenül. A tartály űrtartalma 220 liter. A vetőegység 8 vagy 10 csatornából áll. A csatorna egy műanyag vetőgörgőből áll, amely meghajtja az elektromos motort. A henger a magokat a fúvókamrába mozgatja, amelyet arra terveztek, hogy azokat a tömlőhöz szállítsák, majd a magokat közvetlenül a talajba préselik. A GPS-sel rendelkező számítógéphez csak azt kell beírni, amelyet meg akarunk vetni, és a vetőmag típusát. A traktor keréken lévő érzékelőtől és a gép karján lévő érzékelőtől kapott egyéb értékek: 100% -ban független munkát tesznek lehetővé. Ezenkívül a számítógép megjeleníti: a vetés mennyiségét, a vetésterületet, hengersebesség, vetési sebesség, a dózis növelésének és csökkentésének lehetősége a vetés során a keleti rosszabb helyeken. Ellenőrzés:
  A fedél helyzetének megváltoztatásával és a zsák felhelyezésével elvégezheti a kalibrációs tesztet, amely lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy a szórandó mennyiséget a tényleges mennyiség megerősíti-e.

  A gabonatartalék-érzékelő az alapváltozatban kapható.
  A tengely cseréje:
  Megoldásunk hatalmas előnye a vetőtengely gyors cseréje, csak 2 csavar kicsavarásával. A csere nem igényli a burkolatok, a fogaskerekek stb. Eltávolítását.
  Pontosság minden hüvelykben:
  A hatszögletű tengelyre szerelt lemezek lehetővé teszik a vetés szögének a talajhoz történő beállítását
  , valamint a lemezek egyenletes elosztását is lehet, a gép szélességétől függetlenül. Mélység:

  Az egész szerkezetet alaposan és alaposan átgondolták. Az elektronikát, beleértve a léptetőmotorot és a ventilátort, nemcsak esztétikai okokból, hanem a többi alkatrész hűtése érdekében is rejtették a készülék belsejében. A gép nagyon klasszikus megjelenésű, és ami a legfontosabb: nagyon biztonságos.
  Összeszerelés:
  A vetőgép bármilyen géptípusra felszerelhető, nemcsak a Namyslo márkanév, hanem más gyártók számára is, a megfelelően kiválasztott vagy megtervezett adapterlapon keresztül.
 • Cikkszám
  700991
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés