Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
3
7
7
5
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Zetor Forterra

Zetor Forterra
A FORTERRA sorozat traktorai robusztusságukkal és teljesítményükkel tűnnek ki. A FORTERRA kínálatában 3 változat található: A FORTERRA CL modell négyhengeres, 96 és 136 LE közötti teljesítményű motorral és 24/18 sebességváltóval rendelkezik. A FORTERRA HSX modernebb 30/30 sebességváltóval van felszerelve hidraulikus irányváltóval. A legmagasabb FORTERRA HD modell nagyobb teljesítményt hoz (akár 147 LE), robusztusabb karosszériával, rugózott tengellyel és többfunkciós kezelőpanellel.
  • A FORTERRA CL traktor négyfokozatú, teljesen szinkronizált sebességváltóját két sebességtartomány és egy háromfokozatú automata szorzó (24/18) egészíti ki. A FORTERRA HSX és a FORTERRA HD innovatív 40ECO sebességváltóval, 30/30 sebességgel, háromfokozatú automatikus szorzóval (PowerShift) és hidraulikus irányváltóval (PowerShuttle) van felszerelve.
    A hidraulika hatékonysága az egyedülálló HitchTronic funkción – a hátsó hárompontos felfüggesztés automatikus szabályozásán – alapul. Az akár 77 kN vagy 85 kN maximális emelőerő könnyedén kezeli a nehéz berendezések csatlakoztatását. A FORTERRA traktorokkal az aggregátumok széles választékát használhatja majd.
  • Cikkszám
    566818
Webáruház készítés