Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
3
4
9
3
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


HARDI Neptun

HARDI Neptun
Hardi Neptun
 • Hardi szőlészeti permetezőgépek - egyedülálló sokoldalúság

  A permetezőgépeknek ez a sorozata bármilyen kompromisszum nélkül képes permetezni a szőlő ültetvények bármilyen típusában és termesztési rendszerében. Bármik is legyenek az Ön igényei, az alacsony növésű, fiatal szőlőktől kezdve a kifejlett ültetvényekig bezárólag, a HARDI-nak ez a termékskálája garantáltan megfelel az Ön összes elvárásának. Például vegyük a szabályozható ventilátort a 2-fokozatú hajtóművével, amely a szabályozott és változtatható légáram és légsebesség legszélesebb skáláját képes biztosítani.

  Hardi Neptun permetezőgép

  NEPTUN EF: a klasszikus alapkivitelű ködképző permetezőgép, amely ideális a kisüzemi gazdaságok számára. A NEPTUN EF levegőrendszer, amellyel két félsor permetezhető le egy menetben, közepes és kis teljesítményű traktorokhoz lett tervezve a TLT kíméletes beindításával és leállításával. NEPTUN AB: a legjobb professzionális permetezéshez. Az előnyei között megtalálhatók a bemenetben elhelyezett terelőbordák, a 2-fokozatú hajtómű és a centrifugál tengelykapcsoló. Az axiálventilátor 3-féle méretben 750, 820, vagy 920 mm átmérővel rendelhető. Állítsa be a légáramot a permetezési szükségleteinek megfelelően: ehhez DUO, vagy V
  terelőlemezek rendelhetők. Tegye gazdaságossá a teljesítmény felvételt közepes és kis növésű fák és bokrok permetezésekor. Kézi és elektromos vezérlő egységek rendelhetők, valamint nyomáskiegyenlítés funkció. (a 920-as változat nem rendelhető az 1500-as és az 1000-es modellhez)

  Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

  NEPTUN 1000 1500 2000 3000 liter
  Csúcsminőségű, ütésálló polietilén tartály
  Levegőrendszerek - EF vagy AB - az Ön igényeinek megfelelően

 • Cikkszám
  272276
Webáruház készítés